Om oss

Master Design Sverige AB hjälper företag att förstärka sina relationer med hjälp av Produktmedia. Vi tror att relationer bygger starka varumärken och att kunden ska kunna bygga sitt eget varumärke även när de själva inte är på plats. Ungefär som kraften och uppskattningen i att skicka blommor.

Vi har en tydlig strategi för att utveckla Master Design som företag och alla dess medarbetare. Master Design Sverige AB har verkat i över 30 år inom branschen. Vi är idag 23 anställda och omsätter ca 64 miljoner kronor. Kontoret på ca 900 kvm är placerat i Årstaberg/Liljeholmen, i höjd med Essingeleden och ligger i knutpunkten för en mängd kommunikationer såsom Pendeltåg, bussar, tvärbana.

Vi är ett av Sveriges marknadsledande företag inom Produktmedia. Vi har en bred produktportfölj i kombination med varumärken och en utställning på 300 kvm. Flertalet av dom varumärken vi arbetar med återfinns i detaljhandeln såsom Craft, Orrefors, Eva Solo, Le Creuset, Blåkläder, Rituals, Stelton m fl.

Vi har ett stort fokus på kundnytta!

Som Projektkoordinator hos oss på Master Design
kommer du att verka på vår inköpsavdelning. I din roll ansvarar du för att vara support till vår säljorganisation och koordinera så att bestämda projekt och löften uppfylls. Som projektkoordinator beställer du varor, leveransbevakar, bokar transporter, hanterar returer och genomför kostnadskontroll mm. Arbetet innebär mycket leverantörs- och kundkontakter såväl via mail som telefon. De varierande arbetsuppgifterna är inspirerande och du är navet i vår produktionskedja.

Vi söker dig som

 • Har 2-3 års arbetslivserfarenhet från en tidigare roll inom inköp/ordermottagning. Har du dessutom erfarenhet från vår bransch så är det ett plus.
 • Är serviceinriktad, har ett tydligt kundfokus, är noggrann och ansvarsfull. Du är en positiv, initiativrik lagspelare
  och ska i perioder kunna klara av ett högt arbetstempo. Viktigt är att du är effektiv och strukturerad.
 • Har minst 3-års relevant gymnasieutbildning och van att arbeta i PC miljö.
 • Har goda kunskaper i Microsoft Outlook och Office och gärna erfarenhet från olika affärssystem och kan nyttja system till att skapa en god arbetsstruktur.
 • Talar och skriver flytande svenska och engelska.

Du erbjuds

 • En spännande och utmanande tjänst med fokus på att vara Projektkoordinator.
 • Ett arbete med mycket eget ansvar och med spännande kund-/ och leverantörskontakter.
 • En arbetsplats som har ”högt i tak” vi strävar alltid efter att ha roligt då det i allra högsta grad bidrar till våra framgångar.

Ansökan
Ansök redan idag då vi går igenom urvalet löpande.
Skicka din ansökan med personligt brev samt CV till rekrytering@masterdesign.se senast 12 januari.

Omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående
Anställningsform: Tillsvidare

Skicka in din ansökan

 • Accepterade filtyper: doc, docx, pdf.
 • Accepterade filtyper: doc, docx, pdf.

Tipsa om denna tjänst