Vi växer och söker nu en junior order- och inköpskoordinator till vårt inköpsteam.

Letar du efter en spännande och utmanande administrativ roll som koordinator inom en inköpsavdelning?

Då kommer du passa hos oss på Master Design.

Är du kommersiellt driven, noggrann och strukturerad? Har du erfarenhet av serviceyrke och är du dessutom tillgänglig omgående?
Då kommer du passa in hos oss på Master Design.
Arbetsuppgifter

Som ordermottagare hos oss på Master Design kommer du att verka på vår inköpsavdelning. I din roll ansvarar du för att vara support till vår sälj- och inköpsorganisation och koordinera så att bestämda projekt och löften uppfylls. Arbetet sker i vårt processtyrda affärssystem. I takt med att du växer in i rollen kommer du att ansvara för att driva enklare egna projekt, ta emot inkommande samtal från företagskunder gällande deras beställningar, leveransbevakning mm. Du arbetar tillsammans med kollegor inom administration där ditt ansvar är att säkerställa en effektiv och korrekt process.

På sikt kommer du ansvara för egna mer avancerade projekt och växa in i rollen som Projektkoordinator. Som projektkoordinator beställer du varor, leveransbevakar, bokar transporter, hanterar returer och genomför kostnadskontroll mm. Arbetet innebär mycket leverantörs- och kundkontakter såväl via mail som telefon. De varierande arbetsuppgifterna är väldigt inspirerande och du är navet i vår produktionskedja.

Vi söker dig som trivs i en administrativ roll och tar i där det behövs. Då kommunikation är en stor del av det dagliga arbetet ser vi att du är en person som trivs i en social miljö och är en bra lagspelare.

Du erbjuds
 • En spännande och utmanande tjänst med fokus inom inköp och administration.
 • I rollen som Junior Inköpare får du utrymme att växa genom att succesivt lära dig mer om vår organisation och vårt arbetssätt av våra erfarna Projektkoordinatorer.
 • Arbeta med en attraktiv produktportfölj med många starka varumärken.
 • Ett arbete med mycket eget ansvar och med spännande kund-/ och leverantörskontakter.
 • En arbetsplats som har ”högt i tak” vi strävar alltid efter att ha roligt då det i allra högsta grad bidrar till våra framgångar.
Vem är du?

För att passa i den här rollen tror vi att du har arbetslivserfarenhet i en kundnära roll, gärna inom en serviceorganisation. Du är säker i ditt agerande gentemot kunder och har en god kommunikativ förmåga, såväl muntligt som skriftligt. Då rollen innebär mycket självständigt arbete sätter det krav på din förmåga att själv driva ditt arbete framåt. Som person är du trovärdig, engagerad och utåtriktad. Du har god datavana.

Erfarenhet från att prestera under press genom till exempel idrott, tidigare yrkeserfarenhet eller ett utmanande fritidsintresse.

Är serviceinriktad, har ett tydligt kundfokus, är noggrann och ansvarsfull. Du är en positiv, initiativrik lagspelare och ska i perioder kunna klara av ett högt arbetstempo. Viktigt är att du är effektiv och strukturerad.

Vi erbjuder
 • Spännande och utmanande tjänst med fokus på administration med mycket kund- och leverantörskontakter inom produktmedia.
 • Arbetsplats som har ”högt” i tak, vi strävar alltid efter att ha roligt vilket har bidragit till våra framgångar.
 • Arbetsplats som strävar efter att vara en förebild i branschen inom hållbarhet.
Formella krav
 • Arbetslivserfarenhet inom serviceyrke
 • Har minst 3-års relevant gymnasieutbildning och van att arbeta i PC miljö och gärna eftergymnasial utbildning inom inköp eller försäljning
 • Goda kunskaper i Outlook och Microsoft Office och gärna erfarenhet från affärssystem
 • Kan tala och skriva svenska och engelska obehindrat
Anställning Heltid
Tillträdesdatum Snarast
Sista ansökningsdag 2021-08-10
(Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag)

Skicka din ansökan med CV, personligt brev och löneanspråk till rekrytering@masterdesign.se

Vid en eventuell intervju så förutsätter vi att du är väl påläst om vårt företag via vår hemsida och sociala medier.

Följ Master Design

 • Vad kan vi hjälpa dig med?

  Ta kontakt med oss, vi berättar gärna mer om hur ni kan förstärka era relationer till kunder och anställda