Kundcase

Uppdragsbeskrivning

Flerårigt samarbete med såväl beställningssystem som design

I samarbetet med Ramirent hjälper vi bolaget att synas, få deras kunder att känna sig uppskattade samt minnas de olika event och teman som bolaget arbetar med.

Samarbetet började 2012 genom en rekommendation från en av våra befintliga kunder. Den första leveransen bestod av ett “eyecard”, en sorts läsglasögon designat som ett kreditkort att ha tillgängligt i plånboken. Därefter bad Ramirent om vår hjälp i ett större klädprojekt – detta är fortfarande pågående som återkommande årsprojekt. Förutom produktmedia erbjuder vi även ett webbaserad beställningssystem för bolaget. Den används i hela norden samt Baltikum, men är framförallt riktad till den svenska marknaden.

Vid produktutformning gör vi val tillsammans med Ramirent som speglar deras fokus som företag: hållbarhet, säkerhet och temat “more than machines“. Produkterna får, på Ramirents begäran, gärna vara nytänkande och hjälpa mottagaren i sin vardag.

Kort om uppdragsgivaren

Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. De erbjuder hyreslösningar som förenklar deras kunders verksamhet. Bland deras kunder märks företag inom såväl byggindustrin som övrig industri samt offentlig sektor och privatpersoner.

Deras kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent AB ingår i den finska Ramirentkoncernen, som har verksamhet i 10 länder och är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen.