Nu är det vår tur i Sverige att de flesta av restriktionerna släpps. Det krävs ingen större förklaring till att det här är ett viktigt beslut för oss människor, för samhörighet i samhället och näringslivet.

Bland annat har det nu öppnats upp för allmänna och privata sammankomster och offentliga tillställningar. Vi kan nu anordna och besöka mässor där deltagartak, kvadratmeterbegränsningar och krav på vaccinationsbevis tar tagits bort. Cuper, tävlingar och större aktiviteter inomhus finns nu inte någon avrådan från att ordna eller delta i.

Kontoret, hemma eller hybrid?

För en del av oss betyder det att vi kommer gå tillbaka och arbeta från kontoret, för en del andra kommer hemmakontoret att fortsätta. Det finns även oss som kommer kombinerar vår arbetstid mellan kontoret och hemmet i en härlig hybridlösning. Nu finns alla möjligheter. Oavsett hur din vardag ser ut så hälsa kollegor och medarbetare Välkommen tillbaka. Stärk ert team och gemenskap och vi har produkterna för att hjälpa dig att göra det.

Mässa, event eller kickoff?

Ditt företag har förmodligen varit tvungna att tänka om och boka av olika fysiska event, mässor och andra större sammankomster. Nu när restriktionerna har lyfts kan vi börja planera för att träffas igen. Vi hjälper gärna till att planera och ge förslag på produkter som kan förstärka era relationer för de olika tillfällen ni kommer att ha. Utställningssystem som displayväggar, utfällbara diskar, beachflaggor, eventtält och roll ups, giveaways och gåvor till besökare och deltagare.

Följ Master Design

  • Vad kan vi hjälpa dig med?

    Ta kontakt med oss, vi berättar gärna mer om hur ni kan förstärka era relationer till kunder och anställda