Vi växer och söker en kundansvarig projektsäljare till vårt säljteam

Har du erfarenhet inom försäljning och ett intresse för marknadsföring? Brinner du för B2B försäljning, ”kundmötet” och att successivt utveckla och öka kunders engagemang för dina produkter och koncept?

Om du svarar ”ja” på ovanstående frågor, då kommer du garanterat passa in hos oss på Master Design.

Följ Master Design

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en engagerad kundansvarig säljare som ansvarar för att driva en lönsam försäljningstillväxt. Vårt säljteam utgörs idag av 8 kundansvariga säljare.

Vi tror att du idag arbetar inom försäljning, älskar att göra affärer och känner dig redo för en ny utmaning. En projektsäljtjänst på Master Design skiljer sig från mängden. Vår uppgift är inte bara att sälja en fysisk produkt, vi har ett ansvar att förstå och visualisera kundens historia med ”rätt produkt” eller koncept, så att önskat resultat uppnås. Vår arbetskultur kännetecknas av höga krav på prestation och aktivitet, kreativitet, teamarbete samt långsiktig utveckling av kundrelationerna.

Du kartlägger och skapar inledande kontakter med potentiella kunder, arbetar med leadsgenerering. Du bygger långsiktiga och nära kundrelationer för att identifiera och utveckla möjligheter så att Master Design växer på den svenska marknaden. Målgruppen är främst stora och medelstora företag och organisationer i Sverige. I ditt arbete jobbar du mot din uppsatta individuella försäljningsbudget samt övriga fastställda målsättningar.

För att vara framgångsrik i rollen är du van vid att jobba självständigt, i projekt och att möta olika typer av företagsorganisationer. Du behöver kunna sätta dig in i kundens behov och affärsmodell och skapa kreativa idéer till hur de kan förstärka sina relationer och varumärke genom produktmedia. Du får energi av att se att dina affärer utvecklas, du är resultatdriven och med ett tydligt kundfokus ser du alltid möjligheter till förbättringar. Du har förmågan att strukturera, planera och arbeta med effektiv målstyrning. Du kommer rapportera och ha ett nära samarbete med försäljningschefen.

Vem är du?

Du har ett brinnande intresse för kommunikation och försäljning! Du är en förtroendeingivande relationsskapare med ett stort intresse för människor som agerar långsiktigt. Är en erfaren projektsäljare som är duktig på att driva upp såväl nya affärer, med allt ifrån att definiera en prospektlista, ringa ”cold calls”, förbereda- och genomföra prospektmöten, till att ”få hem” den första affären, som att utveckla befintliga kundengagemang hos Master Design. Du är socialt kompetent och bekväm i att kommunicera och sälja in till såväl specialister som centrala beslutsfattare. Du har en god förmåga att lyssna på och förstå kundens utmaningar och översätta dessa till lösningsförslag. Du har erfarenhet av och trivs att arbeta i projektteam. Tidigare erfarenhet av att ha arbetat i en säljande roll inom produktmedia, eller inom marknadsföring, samt dokumenterade utbildningar inom ovanstående områden, ses som meriterande.

Vi erbjuder

En spännande och utmanande tjänst med fokus på sälj och kreativa lösningar inom produktmedia.

 • Arbetsplats som har ”högt” i tak, vi strävar alltid efter att ha roligt vilket har bidragit till våra framgångar.
 • Arbetsplats som strävar efter att vara en förebild i branschen inom hållbarhet.

Formella krav

 • Erfarenhet inom försäljning
 • Arbetslivserfarenhet inom B2B-försäljning, såväl bearbetning av prospekts (”hunting”) som utveckling av befintliga kunder(”farming”).
 • Tidigare erfarenhet av CRM-system
 • B-körkort

 

Om oss

Master Design Sverige AB hjälper företag att förstärka sina relationer med kunder och anställda med produktmedia. Vi tror att relationer bygger starka varumärken och att kunden ska kunna bygga sitt eget varumärke även när de själva inte är på plats. Ungefär som kraften och uppskattningen i att skicka blommor.

Vi har en tydlig strategi för Master Design som företag och våra fantastiska medarbetare.

Vi har funnits i över 30 år och är idag 19 anställda och omsätter ca 55 miljoner kronor. Vår organisation består av sälj-, inköp, ekonomi-, ateljé- samt en IT-avdelning. Kontoret på ca 900 kvm (varav utställning på 300 kvm) finns i Årstaberg/Liljeholmen, i höjd med Essingeleden och ligger i knutpunkten för en mängd kommunikationer såsom pendeltåg, bussar, tvärbana.

Vi är ett av Sveriges marknadsledande företag inom produktmedia och vi har en bred produktportfölj med många kända varumärken såsom Craft, Orrefors, Eva Solo, Haglöfs, Blåkläder, Samsonite, Stelton, Hugo Boss m fl. Flertalet av de varumärken vi arbetar med återfinns i detaljhandeln.

Vi vill vara delaktiga med kunden genom hela processen, från idé till slutprodukt. Vi tar även hand om logistik och distribution för våra kunder, vi bygger och underhåller även 35 beställningsportaler för våra kunder.

Vi arbetar i ett modernt processtyrt webbaserat affärssystem som är anpassat efter vår organisation och verksamhet. Allt inom order/projekt-processen är inkluderat i vårt affärssystem dvs från CRM till fakturabetalning. Detta göra att allt loggas och är sökbart på varje order/projekt.

Kundorienterade är ett nyckelord hos oss och tillsammans skapar vi vår framgång!

Vi gillar höga krav och är ISO-certifierade för kvalité (9001) och miljö (14001), AAA sedan lång tid och kollektivavtalsanslutna. Vi arbetar ständigt och håller oss uppdaterade kring vårt hållbarhets- och miljöarbete och är en av grundarna till Rådet för Hållbar Produktmedia (hallbarproduktmedia.se)

 

Anställning: Heltid

Tillträdesdatum: Snarast

Sista ansökningsdag: 2022-03-20 (Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag)

Skicka din ansökan med CV, personligt brev och löneanspråk till rekrytering@masterdesign.se

 • (Maxstorlek på filer: 5Mb)
  Dra filer hit eller
  Accepterade filtyper: doc, docx, pdf.
 • (Maxstorlek på filer: 10Mb)
  Dra filer hit eller
  Accepterade filtyper: doc, docx, pdf.