Kundcase

Uppdragsbeskrivning

Ett kvalitativt profilsortiment

Master Design har arbetat med statliga myndigheter och företag sedan hösten 2013 vilka har bestått av högst varierade uppdrag. Med Kommunal Stockholms Län bestod uppgiften i att bygga ett kvalitativt profilsortiment till deras nya webbshop.

Vi valde att satsa på funktionella give aways för att enklare öppna upp för samtal och underlätta deras värvningsarbete. Profilkläderna designades stilrent och snyggt och såväl gåvor som kläder förmedlade omtanke och hållbarhet.

Produkterna har använts för att skapa samhörighet både internt och externt. De har fungerat kampanjförstärkande på aktiviteter såsom fackliga events och familjedagar.

Samarbetet resulterade i leverans av giveaways, profilkläder, sportrelaterade produkter samt en skräddarsydd beställningsportal för intern administrering.

Kort om uppdragsgivaren

Kommunal Stockholms Län finns till för att tillvarata medlemmarnas intressen på arbetsmarknaden och i samhällslivet i övrigt. Kommunal Stockholms Län arbetar för goda anställningsvillkor och arbetsförhållanden, för god arbetsmiljö, samt för inflytande, utbildning och utvecklingsmöjligheter för sina medlemmar.