Vi växer och söker nu en

Kundansvarig projektsäljare

till vårt säljteam

Har du erfarenhet inom försäljning av vårt media och gärna även kring marknadsföring? Brinner du för konceptförsäljning och utveckling av kundens varumärke och har tidigare erfarenhet från vår bransch eller mycket god kunskap om produktmedia?

Då kommer du passa in hos oss på Master Design.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en engagerad kundansvarig säljare som ansvarar för att driva en lönsam försäljningstillväxt. Vårt säljteam utgörs idag av 8 kundansvariga säljare.

Vi tror att du arbetar inom försäljning, älskar att göra affärer och är nu redo för en ny utmaning. En projektsäljtjänst på Master Design skiljer sig från mängden.

Vår arbetskultur kännetecknas av höga krav på prestation i kombination med stöd från teamet och som projektsäljare på Master Design jobbar du med långsiktig utveckling av kundrelationerna.

Du kartlägger och skapar inledande kontakter med potentiella kunder, arbetar med leadsgenerering. Du bygger långsiktiga och nära kundrelationer för att identifiera och utveckla möjligheter så att Master Design växer på den svenska marknaden. Målgruppen är främst stora och medelstora företag och organisationer i Sverige.

I ditt arbete jobbar du mot din uppsatta individuella försäljningsbudget och inledningsvis kommer du att söka upp nya potentiella kunder enligt bolagets definierade målkund.

För att vara framgångsrik i rollen är du van vid att jobba självständigt, i projekt och att möta olika typer av företagsorganisationer. Du behöver kunna sätta dig in i kundens behov och affärsmodell och skapa kreativa idéer till hur de kan förstärka sina relationer med produktmedia. Du får energi av att se att dina affärer utvecklas, du är resultatdriven och med ett tydligt kundfokus ser du alltid möjligheter till förbättringar. Du har förmågan att strukturera, planera och arbeta med effektiv målstyrning.

Du kommer rapportera och har ett nära samarbete med försäljningschefen.

Vem är du?

 • Har ett brinnande intresse för kommunikation och försäljning!
 • Du är en koordinerande relationsskapare med ett stort intresse för människor. Är en erfaren projektsäljare som är duktig på att driva upp såväl nya affärer som att utveckla befintliga. Du är van att sälja mot centrala beslutsfattare och har en god förmåga att lyssna på och förstå kundens utmaningar och översätta dessa till lösningsförslag.
 • Du är förtroendeingivande, agerar långsiktigt och har en god förmåga att arbeta i projektteam.
 • Du har en tidigare erfarenhet från vår bransch och vårt media.

Vi erbjuder

 • Spännande och utmanande tjänst med fokus på sälj och kreativa lösningar inom produktmedia.
 • Arbetsplats som har ”högt” i tak, vi strävar alltid efter att ha roligt vilket har bidragit till våra framgångar.
 • Arbetsplats som strävar efter att vara en förebild i branschen inom hållbarhet.

Formella krav

 • Erfarenhet inom försäljning
 • Dokumenterad utbildning inom marknadsföring och sälj
 • Arbetslivserfarenhet inom B2B-försäljning
 • Tidigare erfarenhet av CRM-system
 • B-körkort

Anställning | Heltid

Tillträdesdatum | Snarast

Sista ansökningsdag | 2021-01-31
(Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag)

Skicka din ansökan med CV, personligt brev och löneanspråk till rekrytering@masterdesign.se
Skicka ansökan

Dela denna annons

Om oss

Master Design Sverige AB hjälper företag att förstärka sina relationer med kunder och anställda med produktmedia. Vi tror att relationer bygger starka varumärken och att kunden ska kunna bygga sitt eget varumärke även när de själva inte är på plats. Ungefär som kraften och uppskattningen i att skicka blommor.

Vi har en tydlig strategi för Master Design som företag och våra fantastiska medarbetare.

Vi har funnits i över 30 år och är idag 17 anställda och omsätter ca 53 miljoner kronor. Vår organisation består av sälj-, inköp, ekonomi-, ateljé- samt en IT-avdelning. Kontoret på ca 900 kvm (varav utställning på 300 kvm) finns i Årstaberg/Liljeholmen, i höjd med Essingeleden och ligger i knutpunkten för en mängd kommunikationer såsom pendeltåg, bussar, tvärbana.

Vi är ett av Sveriges marknadsledande företag inom produktmedia och vi har en bred produktportfölj med många kända varumärken såsom Craft, Orrefors, Eva Solo, Haglöfs, Blåkläder, Samsonite, Stelton, Hugo Boss m fl. Flertalet av dom varumärken vi arbetar med återfinns i detaljhandeln.

Vi vill vara delaktiga med kunden genom hela processen, från idé till slutprodukt. Vi tar även hand om logistik och distribution för våra kunder, vi bygger och underhåller även 35 beställningsportaler för våra kunder.

Vi arbetar i ett komplett modernt och webbaserat affärssystem som är anpassat efter vår organisation och verksamhet IT-leverantör. Allt inom order/projekt-processen är inkluderat i vårt affärssystem dvs från CRM till fakturabetalning. Detta göra att allt loggas och är sökbart på varje order/projekt.

Kundorienterade är ett nyckelord hos oss och tillsammans skapar vi vår framgång!

Vi gillar höga krav och är ISO-certifierade för kvalité (9001) och miljö (14001), AAA sedan lång tid och kollektivavtalsanslutna. Vi arbetar ständigt och håller oss uppdaterade kring vårt hållbarhets- och miljöarbete och är en av grundarna till Rådet för Hållbar Produktmedia (hallbarproduktmedia.se)

Mer om oss