Nu är våren på intågande och snart kommer vi se våra vänner stå och slå på en liten vit boll igen. Det är dags att införskaffa de senaste logobollarna!

Titleist är det mest framgångsrika bollvarumärket på världens tourer år efter år. Det är den överlägset mest spelade bollen och den bollen med flest vinster.

Väljer du logobollar från Titleist får du en idealisk representant för ditt eget varumärke – ett varumärke som står för framgång och kvalitet.

Ditt varumärke förtjänar ett annat starkt varumärke.

Just nu har vi logobollskampanj igång fram till 30 april, 2024. Fram till dess kan du ta del av ett generöst erbjudande. Vad sägs om att få extra Pro V1 golfbollar utan kostnad vid din beställning om minst 15 dussin golfbollar med tryck?

KAMPANJPAKET

  • 15 dussin Titleist logobollar – Få 1 dussin Pro V1 som bonus (värde 599kr)
  • 30 dussin Titleist logobollar – Få 3 dussin Pro V1 som bonus (värde 1797kr)
  • 60 dussin Titleist logobollar – Få 6 dussin Pro V1 som bonus (värde 3594kr)

Följ Master Design på

Pro V1
Nya Titleist® Pro V1® har prestanda i alla delar med mer längd, mycket lite backspinn från tee, penetrerande bollflykt, större Drop-and-Stop™-kontroll kring greenerna samt mjukare känsla.
Pro V1x
Nya Titleist® Pro V1x® har prestanda i alla delar med mer längd, hög bollbana, mindre backspinn från tee och större Drop-and-Stop™-kontroll kring greenerna samt mjukare känsla.
AVX
Nya Titleist® AVX® är bollar för golfspelare som vill ta nästa steg i sin golf med avancerad teknik som levererar låg bollflykt, mindre spinn med järnen för märkbart mer längd, otroligt mjuk känsla och nu ännu större kontroll.
Tour Speed
Titleist Tour Speed är en tredelsboll med TPU-skal som ger maximalt med längd i det långa spelet och exakt kontroll i närspelet runt green.
Tour Soft
Titleist® Tour Soft har den största kärna som vi någonsin tagit fram och är nu en snabbare boll som är längre i slag från tee. Den större kärnan kräver att det högteknologiska 4CE skalet är tunnare, vilket ger högre spinn i närspelet.

Custom made Gift Box: Gör ett bestående intryck

Förbättra dina egna golfbollar med specialdesignade förpackningar och gör ett bestående på dina kunder, kollegor och partners.

  • Vad kan vi hjälpa dig med?

    Ta kontakt med oss, vi berättar gärna mer om hur ni kan förstärka era relationer till kunder och anställda